Over ons

Vigilate Accountants is een accountantskantoor uit Capelle aan den IJssel. We zijn een modern accountantskantoor met een informele sfeer. We  onderscheiden ons door een alert en betrokken aanpak. We werken voor start-ups, mkb bedrijven, internationale bedrijven en non-profit organisaties.

Ervaren & relatiegericht

Wij hebben een team van ervaren collega’s met liefde voor het vak en voor de klant. Vaak zijn ze al vele jaren bij ons kantoor werkzaam, zodat de klant jaren achtereen dezelfde contactpersoon heeft. Zo ondernemen en groeien we met onze klanten mee! We werken intensief samen met een netwerk van tientallen specialisten op het gebied van IT, gespecialiseerde belastingvraagstukken, juridische zaken en arbeidsrecht.

Directie

De directie van Vigilate Accountants is in handen van Ruud Kuiper (RA) en (drs.) Gerco van Gelder RB.

Ruud Kuiper
Ruud Kuiper (1968) richtte Vigilate Accountants op in 2000 na een carrière bij EY . Als directeur is Ruud eindverantwoordelijk voor de kwaliteitsbeheersing binnen Vigilate Accountants. Hij houdt ervan om resultaatgericht, innovatief, integer en internationaal te denken en te werken. Hij is gespecialiseerd in audit, interne beheersing, advisering en internationale bedrijven.

Gerco van Gelder
Gerco van Gelder (1980) is sinds 2007 werkzaam bij Vigilate Accountants. Gerco is Register Belastingadviseur en gespecialiseerd in fiscaliteit en samenstellen van jaarrekeningen. Gerco is analytisch en hij houdt ervan om voor klanten optimale fiscale oplossingen te bedenken en goede efficiënte processen op te zetten (zowel bij Vigilate Accountants als voor onze klanten).